Ells tenen a nós com a senyor, e nós a ells com a bons vassalls e companyons Principatus Cathaloniae, o aparato institucional e seu verbum: Dos Usatges de Barcelona às Cortes Gerais de Montsó (1382-1384). - Tostes, Rogerio Ribeiro (2011)
Orientador: Prof. Dr. Flocel Sabaté i Curull